SLÅ IN HUVUDET PÅ DIG

Jag har lust och smälla till den personen som startat en "nyskvaller" blogg. Kom på något eget istället?!
Men det kan jag inte göra :S Förlåt fö rjag inte skrivigt mycket men ska se till att börja med det!

SANNA

http://sannaspogardh.blogg.se/ Har frågestund på bloggen. Ställ nu massa frågor till henne så vi får veta mera. 

 

 

 

 

 

 

 


SIMYSTYLE,Z&VOICES

Tipsen bara rullar och rullar in. Härligt.
Nu har jag fått ett tips om att Voices och Z också bråkat och de var verkligen allvarliga saker. Men jag tänker inte gå in på det eftersom jag endast fått ett tips om det så jag vill inte skriva saker som kan vara osäkra. Men även att Simon i Simystyle var bästa vän med både Z och Voices men att de snabbt gled isär när bråket mellan Voices och Z uppstod. Men är det en falskfasad eller är det verkligen äkta nu när Voices och Z har de som bäst igen?
Och att det är något på GÅNG mellan Miih och Simon. Kommer vi få se kärlek också? 
Källan ville vara anonym här med, och det är 50% chans att detta är sant.


ETT SVAR TILLBAKA

Blondita och Z har hört av sig till mig och de meddelar att de tycker de är väldigt skoj att denna bloggen startat upp igen! De vill höra mer utav vad jag har att säga om deras historia också. Härligt att veta faktist. Så nu har jag fått lite kontakt med två utav bloggarna. Och tack åter igen för all respons jag får och för alla tips ni skickar.


TIPS

ALLA SOM VILL SKICKA TIPS SKICKA TILL [email protected]


Z&BLONDITA

Tillbaka till Z och Blondita. Jag har fått ett nytt tips och det handlar om att Blondita och Z bråkat om en kille som heter Michael. Det sägs att Z och Michael var bästa vänner och att Blondita och Michael varit tillsammans. Men vad jag vet har Blondita kommit över honom för väldigt längesedan då han har ny flickvän. Så igentligen handlar det nog om att någon gått imellan Z och Blondita. Men nu är det såhär att jag även fått tips om att Z och Blondita har gjort upp en plan om att göra en så kallad ''comeback''. Men det är också så att folk tyckte att både Blondita och Z förändrades när de började umgås att massa skit snack uppstod och sånt. Så kommer det bli så att när dessa två tjejer slås ihop igen att folk kommer försöka gå imellan igen? Eller kommer någon säga ifrån och kommer det bildas andra bråk på grund av detta?

Källan vill vara anonym och detta är 50% säkert.


ALICIA

alicia hansson:

trevligt trevligt med läsare! :) tänkte berätta;
Grejen är den att jag ch maja drivit fdv i nästan ett år, dock med ett par månaders uppehåll. Men iaf, nu dom senaste veckorna har jag själv insett vad jag vill skriva om och genom en egen blogg får jag mer plats osv till det jag verkligen vill skriva om. Trivs skitbra på fdv men det känner att det är dags att ta ett steg till. Vet inte hur det blir med min aktivitet på fdv, men jag antar att jag kommer ge allt på min nya först och främst.
hoppas du fick svar! :)
kraaaam
alicia



Det svaret fick jag utav Alicia. Jag är glad över att någon läser denna bloggen. Och är tacksam för svar utav Alicia och nu har desutom alla ni där ute också fått svaret om vad som kommer ske.
Sen vill jag även berätta att jag inte tänker gå in på folks privat liv utan jag tänker endast gå efter deras bloggar så ha det klart för er. Sen så vill jag även tacka för all respons jag fått.  


FDV.BLOGG.SE

FDV.blogg.se - som ägs utav Alicia och Maja är en väldigt bra blogg att läsa. Men här om dagen skrev Alicia att vi kommer få veta mer om henne så fort hon öppnat sin egen blogg. Är det så att de kommer splittra sin blogg nu? Eller kommer vi fortfarande få behålla vår duett? Eller är det bara så att Alicia vill ha en egen blogg också och tänker fortsätta blogga i FDV?

ETT MEDELANDE TILL ALLA

Till alla Helsingborgs Bloggare där ute. Jag förstår att vissa av er är väldigt upprörda eftersom NI själva inte blir uppdragna i bloggen. Men tro mig ni kommer också få er chans att skina en dag. Så kommentera inte sura saker utan var lite glada för att någon ens kollar åt ert håll. Eller att jag ens svarar så här till er.

BLOGGARNA



Z la in en bild på sig själv för någon timme sedan men nu fick jag ett tips på att den var urklippt här ser ni att Miih , Z och Juuhan alla är med på en och samma bild. Nära vänner tror jag faktist. Och hon som sitter längst ut är de en läsare eller en kompis? Om någon vet mer om denna dagen skickaskícka tips

THAILAND & MASSA SÅNG

Nu är det så här att Juuhanshady.blogg.se har åkt till Thailand. Nu är frågan hur hans skrivande kommer se ut? Massa hat till thailändare eller bara allmän kärlek något som vi inte fått se ännu om vi säger så. HaHa. Sen så ska vissa utav bloggarna sjunga har jag hört. Får se om man kan dra sig dit för att fota eller filma. Då kommer vi få lite närmare syn på Z , Simon och Miih.

BLOGGEN UPPE IGEN

Jag fick skapa bloggen igen! Jag fick massa mejl och annat om att jag ska starta upp den igen. Så nu är den uppe på heltid igen. Kul va?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0